Jurnal · Organizare

Organizarea margelelor si paietelor

dsc_0047-e1521278547406.jpgFoarte multe din broderiile pe care le fac nu contin margele si paiete, dar mie personal imi plac mult si cand am ocazia sa le folosesc is foarte incantata. De-a lungul timpului am facut o colectie de margele si paiete, unele ramase de la proiecte altele cumparate din placere. Cand sau adunat destul de multe mi s-a pus problema cum sa le depozitez ca sa fie la indemana, usor de folosit si in acelas timp si vizibile, pentru ca de multe ori micile pungi se pierd prin buznarase si uit de ele.DSC_0019

La inceput am folosit cutiutele de la plastenina pe care le aveam din abundenta de la baietelul meu, sunt mici ca deminsiune si comode.

O alta solutie a fost cutiile interconectate cu deschideri separate, ca si cele pentru medicamente. Sunt multe varietati de astfel de cutii care se pot gasi in diverse dimensiuni si aranjamente ca si derivare de spatiu.

Metoda care am incercat-o recent este sa le inserez pe ata, magazinele orientate pe “tambour embroidery” le si vand astfel pentru ca tine de metoda de brodat si se pot transfera usor de pe o ata pe alta.

Deasemeni sunt multe solutii ingenioase care se pot gasi la indemana, precum sticlutele de la condimente sau de la esente, organizator de medicamente, cutie pentru carligele de pescuit, chiar si pai transparent sigilat la un capat.

DSC_0051

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s